PMU

PERMANENTE MAKE-UP

MICROBLADING

Microblading is een permanente make-up techniek waarbij er met een fijn mesje haartjes nagebootst worden op de huid. Hierbij kan de vorm en kleur varieëren naarmate de wens van de klant. 


Het effect hiervan is eerder naturel, en de wenkbrauw zal hierdoor voller lijken. Perfect voor mensen die een natuurlijke en volle wenkbrauw prefereren.


Dit is niet geheel pijnloos, maar er kan gekozen worden om een verdovende creme te gebruiken waardoor het proces niet extreem onaangenaam is.

POWDER BROWS

Bij powderbrows wordt er een tint aangebracht op de huid waardoor er een poedereffect ontstaat.

Ben je gewend om elke dag je wenkbrauw op te vullen met een potlood of poeder? Dan is deze behandeling perfect voor jou.


Hierbij wordt een tattoo machine gebruikt met fijne naald. Ook de kleur en vorm worden nauwkeurig aangepast aan de wens van de klant.


Het schaduw effect van de wenkbrauw wordt zichtbaar 2-6 weken na de eerste behandeling als de wenkbrauwen genezen.

LIPS

De lippen zijn de laatste jaren een belangrijk aspect van het gelaat.

Bij de PMU techniek van de lippen kan er geopteerd worden voor een zacht tint-effect, of voor een full color effect. Het zachte effect is ideaal voor dames die een levendigere tint willen geven aan de lippen zonder een make-up effect te verkrijgen. Draag je dagelijks lippenstift? Dan is de tweede optie iets voor jou.


Samen kijken we naar de gepaste techniek, kleur, dikte en vorm voor jou perfecte lipshade!

EYELINER

Bij het tattoeëren van eyeliner kan je kiezen uit vele stijlen;


Deep liner 

Een deepliner is een enorm fijne zwarte waas dicht tegen de wimperrand. Dit oogt enorm naturel maar geeft toch nét dat tikkeltje make-up look. Ideaal voor personen die normaal niet veel make-up dragen.


Standaard eyeliner

Een standaard eyeliner is een fijne lijn boven of onder de oogrand en geeft een lichte make-up look. 


Winged liner

De winged liner is een eyeliner lijn boven de ogen die aan de rand een kleine wing geven. Er kan ook gekozen worden om deze maar halfweg het oog te laten starten, dit zorgt voor een cateye look. Ook kan de wing naarboven toe 'faden', zo heb je meer een oogschaduw effect. Deze techniek is complexer en zorgt voor een mooi opgemaakt effect aan de ogen.

Algemene info

  • Permanente make-up is niet geheel pijnloos, maar er kan steeds geopteerd worden voor een verdovingscreme waardoor dit sterk gereduceerd wordt.
  • Binnen de 6 weken kan de behandelde zone gratis bijgewerkt worden waar nodig. De klant is zelf verantwoordelijk om deze afspraak tijdig in te plannen.
  • Hoe lang blijft het zitten? Dat hangt af van je huidtype. Bij sommigen zien we vervaging na 1.5 jaar, bij anderen na 3 jaar pas. De bijwerkingen en prijzen die online staan zijn slechts een indicatie. Is je PMU na 2 jaar volledig verdwenen? Dan is een nieuwe behandeling nodig.
  • Aftercare ; De eerste weken zal de PMU korstjes vertonen. Dan zal je huid op die plek vervellen en het resultaat zichtbaar worden. Schrik niet na de behandeling, de tint zal nog 40% afzwakken! De exacte aftercare zal na de behandeling grondig uitgelegd worden.
unsplash