ABOUTME

"Ik zal steeds alle tijd nemen die nodig is voor elke klant , en ga altijd voor een zeer persoonlijke aanpak."

"Belangrijk voor me is de klik met de klant, waaruit zelfs vaak mooie vriendschappen ontstaan!"

WHO I AM
ELIEN


Ik ben Elien, mama van Mats, bijna-vrouw van Kjell :)


13 jaar geleden begon ik de opleiding schoonheidsspecialiste in de schoonheidsschool te Antwerpen.

Dit combineerde ik met een fulltime stage bij Oliva in Duffel.


Mijn eerste uitdaging als schoonheidsspecialiste ben ik aangegaan in 't Mineraal. Daar kreeg ik allereerst opleiding van een ostheopaat om alle massagetechnieken perfect onder de knie te krijgen. Diverse cursussen voor welness behandlingen en massages (ayurvedische, hotstone, kruidenstempels, edelstenen,...) heb ik meegevolgd onder leiding van Christine De Love.


Daarna ben ik mij gaan specialiseren in gel & acrylnagels in een salon te Duffel. Hier leerde ik ook hammam behandelingen, definitieve ontharing, IPL enz.


6 en half jaar geleden heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn eigen salon te openen in Boechout in een kleine slaapkamer. Daar heb ik mijn klantenbestand al flink kunnen opbouwen.


Sinds september 2018 ben ik met het salon verhuisd naar Duffel, waar ik een mooie ruimte heb kunnen omtoveren tot mijn beauty stekje. In 2023 opende het nieuwe salon in de Kremerslei.

Inmiddels heb ik ook al een tijdje de diploma's behaald voor wimper extensions, henna brows, permanente make-up en wimper lifting.


Waar ik naar streef is een eerlijke schoonheidsspecialiste te zijn die ten alle tijde rekening wil houden met de klant en daarom ook graag haar tijd neemt voor elke vraag of extraatje.