LASHES

LASHES

Bij Lienalux kan je terecht voor wimpers die spreken, waardoor je een open blik op een veilige manier kan bereiken.


Kies voor de naturelle optie, ga dan voor een lashlift. Zijn je wimpers beschadigd of wil je die extra boost geven? Boek dan zeker als optie de lash botox, waar je wimpers een boost van krijgen, glans en extra dikte geeft.


Ook ben ik sinds 7 jaar in het bezit van een diploma lash extensions. Met deze behandeling krijg je het 'wow' effect waar je altijd van droomde.

LASHLIFT

Een Lash lift is perfect voor wie mooie, gekrulde wimpers wil, maar met een naturellere look dan de extensions.

Door middel van 3 stappen gaan de wimpers eerst 'ontkruld' worden, daarna in de gewenste vorm gekruld worden en als afsluiter krijgen de wimpers een laminatie fix.


Heb je graag een mooi donker 'mascara' effect? Kies dan voor de wimperlift met tint. Er wordt dan een diep zwarte kleur aangebracht die mee met de lift 4-6 weken blijft zitten.


Als extra kan je ook kiezen voor de lash botox met italiaans recept. Hierbij gaan de ingredie├źnten diep in de wimpers en wortels werken waardoor je dikkere, vollere wimpers krijgt. Ook de glans en groei van de wimpers krijgt een boost.

Perfect voor de mensen met traag groeiende, doffe of kapotte wimpers.

LASH EXTENSIONS

Wimper extensions zijn haartjes gemaakt van zijde die op elke wimper geplaatst worden.


One by one; Hierbij wordt op elk haartje 1 extensions gekleefd. Dit zorgt voor een naturel effect.


4D; Hierbij wordt op elk haartje een waaiertje van 4 dunne extensions gekleefd. Dit zorgt voor een voller en 'whispy' effect.


Hybride; Dit is een combinatie van beide technieken, en zorgt voor een voller effect maar toch natuurlijker dan de volume wimpers.


MEGA volume; hierbij worden waaiertjes van meerdere wimpers op elke natuurlijke wimper gekleefd, hoeveel is afhankelijk van het gewenste effect.


Deze behandling is NIET schadelijk voor de eigen wimpers. Dit gerucht gaat wel de ronde, omdat vele mensen die plots extensions dragen, veel aan de wimpers trekken/voelen en deze daardoor samen met de echte haar uitvallen.

Je eigen wimpers vallen ook uit met de haarcyclus, maar dit is plots veel zichtbaarder doordat de extensions groter en dikker zijn. Geen rede tot paniek dus !


Naverzorging en dagelijks cleansen is ook enorm belangrijk, daarom geef ik deze steeds opgesomd mee na je behandeling. Alsook een wimperborsteltje bij elke bijwerking.

Cleansers zijn aan te kopen in het salon.


Voor meer info of vragen hierover, stuur me gerust een bericht of geef maar een belletje.NAZORG 

  • reinig de wimpers dagelijks voor vet en vuil te verwijderen met een foam zonder olie.
  • borstel de wimpers dagelijks of droog met een waaier of koude luchtstand.
  • Maak de wimpers niet nat de eerste 24u
  • Gebruik geen vette cremes in de buurt van de ogen.
  • Let op met het gebruik van zonnecreme rond de ogen.
  • Trek niet aan de wimpers
  • Geen sauna, zonnebank of sport in de eerste 24u
  • Gebruik make up op waterbasis
  • Gebruik geen wattenschijfjes op de wimpers.