LASHES/BROWS

L A S H E S /

B R O W S

LASH EXTENSIONS

Wimper extensions zijn individuele haartjes gemaakt van zijde die 1 per 1 (one by one) op de eigen wimper geplaatst worden. Hierbij kan je verschillende vormen verkrijgen; cat eye, natural, etc. Hybride is een combinatie van one by one en volume. 


Deze behandling is NIET schadelijk voor de eigen wimpers. Dit gerucht gaat wel de ronde, omdat vele mensen die plots extensions dragen, veel aan de wimpers trekken/voelen en deze daardoor samen met de echte haar uitvallen.

Je eigen wimpers vallen ook uit met de haarcyclus, maar dit is plots veel zichtbaarder doordat de extensions groter en dikker zijn. Geen rede tot paniek dus !


Naverzorging en dagelijks cleansen is ook enorm belangrijk, daarom geef ik deze steeds opgesomd mee na je behandeling. Alsook een wimperborsteltje bij elke bijwerking.


Voor meer info of vragen hierover, stuur me gerust een bericht of geef maar een belletje.HENNA BROWS

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren, maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas.Een henna verf is een dikke pasta die stevig op de wenkbauw geduwd word. De henna is 100% natuurlijk.

Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft wel tot 6 weken op de haartjes.