About

WHO

I AM

Wat me anders maakt dan een andere schoonheidsspecialiste?


"Ik zal steeds alle tijd nemen die nodig is voor elke klant , en ga altijd voor een zeer persoonlijke aanpak."

Elien Hinneman


Extact 10 jaar geleden begon ik de opleiding schoonheidsspecialiste in de schoonheidsschool te Antwerpen.

Dit combineerde ik met een fulltime stage bij Oliva in Duffel.


Mijn eerste uitdaging als schoonheidsspecialiste ben ik aangegaan in 't Mineraal. Daar kreeg ik allereerst opleiding van een ostheopaat om alle massagetechnieken perfect onder de knie te krijgen. Diverse cursussen voor welness behandlingen en massages (ayurvedische, hotstone, kruidenstempels, edelstenen,...) heb ik meegevolgd onder leiding van Christine De Love.


Daarna ben ik mij gaan specialiseren in gel & acrylnagels in een salon te Duffel. Hier leerde ik ook hammam behandelingen, definitieve ontharing, IPL enz.


6 en half jaar geleden heb ik dan eindelijk de stap gezet om mijn eigen salon te openen in Boechout in een kleine slaapkamer. Daar heb ik mijn klantenbestand al flink kunnen opbouwen.


Sinds september 2018 ben ik met het salon verhuisd naar Duffel, waar ik een mooie ruimte heb kunnen omtoveren tot mijn beauty stekje.

Inmiddels heb ik ook al een tijdje de diploma's behaald voor wimper extensions en wimper lifting.


Waar ik naar streef is een eerlijke schoonheidsspecialiste te zijn die ten alle tijde rekening wil houden met de klant en daarom ook graag haar tijd neemt voor elke vraag of extraatje.